Zorgvervoer | taxi zevenaar didam

Medische instellingen: Foto Ziekenhuis

Het klinkt flauw maar zorgvervoer verzorgen onze chauffeurs met zorg. Wij rijden voor alle zorgverzekeraars,daarnaast gaan wij verder,wij nemen namelijk alle administratieve zaken omtrent aanvraag en afhandeling van vervoer uit handen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen ?

Medische instelling 65+

Het leven voor u als oudere is al duur genoeg. Dan dient u op zijn tijd ook nog eens een bezoek te brengen aan een medische instelling. Uw zoon of dochter is druk met zijn werk,de buurman is niet thuis en fietsen lukt niet meer. Uiteraard kunt u dan gebruik maken van diensten zoals de regiotaxi maar dat wachten is niets voor u. Wij halen u op afgesproken tijd thuis voor de deur op en brengen u naar de medische instelling,indien nodig wachten we,spreken een tijd met uw af,of de receptie van medische instelling belt ons weer op en wij brengen u weer naar huis. De kosten van dit vervoer zijn afhankelijk van het aantal kilometers dat u gaat reizen maar ligt verder onder het reguliere taxi tarief.

PGB/UWV:

U heef toestemming en mag het vervoer zelf regelen. Wij helpen u graag verder,aangezien wij meerdere klanten al in ons bestand hebben zijn wij bekend met de aanvraag en daar waar nodig helpen wij u graag. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u op een prettige manier vervoerd zult worden. Daarnaast wordt u als klant niet gecombineerd met andere klanten.

Wilt u meer weten over de bovenstaande diensten neem dan contact met ons op via info@taxideliemers.nl

 

This site is using the Seo Wizard plugin created by http://seo.uk.net/